Einduitslag Voorjaarscompetitie 2012

De voorjaarscompetitie 2012 is ten einde. Hieronder een korte samenvatting.

De Bereshuttle 1

De Bereshuttle 1 kwam kampioenscompetitie uit in poule 12. Het team bestond uit Joke, Gera, Rini en Edwin. Dit team heeft dit jaar te kampen gehad met een aantal invalbeurten door afwezigheid van vaste spelers in het team. Desondanks zijn er veel mooie wedstrijden gespeeld en is het team geëindigd met 29 punten uit 8 wedstrijden (3x winst, 1x gelijk en 4x verloren) en zijn 3e geworden in de poule. Het punt is wel dat alle winstpartijen thuis zijn behaald, steun van het thuispubliek blijft dus niet onbeloond.

De volledige uitslag is te vinden op:

Poule 12

De bereshuttle 2

De bereshuttle 2 kwam uit in poule 22. Het team bestond uit Lindsey, Serena, Jonathan, Michel en Jasper. Na 2x op rij kampioen te zijn geworden, namelijk voorjaarscompetitie 2011 en najaarscompetitie 2011, hadden zij de zware taak dit kampioenschap uit te breiden na een hattrick. Er werd maar liefst 7 keer gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. dit heeft geresulteerd in een mooie eerste plaats met 46 punten uit 8 wedstrijden.

De volledig uitslag is te vinden op:

poule 22

De bereshuttle 3

De bereshuttle 3 kwam uit in poule 23. Er zijn veel mooie wedstrijden gespeeld. De uitslagen zijn als volgt: 3 keer gewonnen, 1 keer gelijk en 4 keer verloren. Dit komt neer op 23 punten en een mooie derde plaats in poule 23.

De volledige uitslag is te vinden op:

poule 23

Nog geen reacties.

Geef een antwoord